Bets Fietsen in Oudeschild
De specialist voor verkoop, verhuur en reparatie van uw fiets...
Op een eiland waar het 'altijd' waait...
...word je blij van een beetje ondersteuning van Bets Fietsen.

Trek Precision Fit

Trek: "Bij Trek hebben we een passie voor fietsers. We richten ons volledig op het ontwikkelen van de meest geavanceerde technologieën. We gebruiken daarbij de beste materialen, besteden ongekende aandacht aan de details en bouwen 's werelds beste fietsen. Maar wij weten dat het bij een fietser om meer draait dan de fiets alleen. Het draait om creëren van de perfecte synergie tussen rijder en machine. Het draait om comfort. Het draait om efficiëntie. Het draait om prestaties. Het draait om langer rijden. Hiervan zijn we uitgegaan bij het ontwikkelen van ons Trek Precision Fit-systeem. We weten dat een fiets die goed past, een betere rijbeleving oplevert. We hebben een passie voor het product, we hebben een passie voor de fietsers en we geloven in de juiste fit."

Tweewieler.nl: "Trek Precision Fit richt zich op de drie punten van het lichaam waar het contact maakt met de fiets; zadel, stuur en schoenen/pedalen. Door het verzamelen en analyseren van gegevens en een samenwerking van een team sportartsen, biomechanische ingenieurs, materiaalwetenschappers, geometriespecialisten en rijders van het Trek Factory team is dit volgens Trek het meest complete fitting systeem op de markt."

 

Simone Betsema is in bezit van een certificaat Precision Fit. Aangezien dit de beste scholing is voor bike fitting, ben je bij Simone op je plek. Ze heeft op de plek waar een aantal jaar geleden de winkel Bets Fietsen is begonnen, nu een mooie werkplaats/winkel. Je kan een afspraak met haar maken via de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon (0222-312184). Ook als u meer wilt weten over de inhoud van deze afspraak kunt u haar mailen of bellen.

 

Social media:
Facebook: www.facebook.com/bikefittingtexel
Twitter: @BikeFittingTx

 

Adres gegevens:
Houtmanstraat 39
1792 BA Oudeschild
Texel

Bets Fietsen | Heemskerckstraat 10 | 1792 AB Oudeschild - Texel | T. 0222 - 312184 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ontwerp & techniek: WEBJONGENS © 2013