Op een eiland waar het 'altijd' waait...
...word je blij van een beetje ondersteuning van Bets Fietsen.
Bets Fietsen in Oudeschild
De specialist voor verkoop, verhuur en reparatie van uw fiets...

Reparatie en onderhoud van uw fiets

U kunt in onze winkel alle soorten fietsen laten repareren. Dit gebeurt vakkundig. Wij staan voor een snelle service zodat u niet lang hoeft te wachten.
Als er onderdelen besteld moeten worden voor de reparatie van uw fiets, gebeurt dat nog dezelfde dag en is het de volgende dag binnen.
Zodat u snel weer op de fiets zit! Ook hebben wij de haal en breng service, voor als u niet in staat bent de fiets zelf te vervoeren (Zonder extra kosten!!).
Wij geven in de winter diverse cursussen over het onderhoud van de fiets. Deze cursussen vermelden wij vroegtijdig op onze website, facebook en twitter.

 

Op Texel alleen bij Bets Fietsen

Wij maken gebruik van een speciaal meetsysteem, die onder meer uw lengte, beenlengte en armlengte opmeet. Hierdoor kunnen wij uw fiets in een perfecte houding zetten, die aangepast is aan uw voorkeur. Ook als u last heeft van uw rug, heupen, knieën etc. kunnen wij uw fiets aanpassen zodat het voor u geen moeite meer is om op of af te stappen. Dit systeem is gemaakt voor alle soorten fietsen. (Mountainbike's, racefietsen, stadsfietsen, sportieve fietsen of elektrische fietsen) Bij aankoop van een fiets, gekocht bij Bets Fietsen, krijgt u deze meting ter waarde van €75,- er gratis bij.

 

Dealer van onder andere:

 * Trek

* Ghost

* Flyer

* Santos

* AZOR

* Cortina (special dealer ECOMO)

* Riese & Müller BlueLabel

Leverancier van:

* Gazelle

* Batavus

* Sparta

* Giant

 (Op verzoek proberen wij altijd alle fietsenmerken te kunnen leveren)

Exlusief dealer op Texel

* Sealskinz

* BBB

Bets Fietsen | Heemskerckstraat 10 | 1792 AB Oudeschild - Texel | T. 0222 - 312184 | E. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ontwerp & techniek: WEBJONGENS © 2013